Projecten die je regio versterken

Onze projecten vormen de basis van SamenLeven. Het zijn projecten op het gebied van energie, wonen, mobiliteit en voedsel. Het moeten duurzame projecten zijn die de regio versterken. Omdat we een jonge coöperatie zijn en nog geen grote portefeuille met projecten hebben, is het begrip regio opgerekt tot heel Nederland. Ons nieuwste project is wooncoöperatie Leeuwenhoek i.o. in de Spoorzone Delft.

Heb je zelf behoefte aan kapitaal? Of ken je iemand?

Als je een project wilt aanmelden, dan kijken we samen of het past bij de uitgangspunten van SamenLeven. Wanneer dit het geval is, laten we een risicobeoordeling uitvoeren door Crowdpartners. Zij zijn niet inhoudelijk betrokken bij SamenLeven en bekijken onafhankelijk welke risico’s de leden van SamenLeven lopen als ze investeren in het project. Hiervoor heeft Crowdpartners een model gemaakt, zodat ze objectief kunnen vaststellen wat de risicobeoordeling is. Op basis van hun beoordeling wordt is samenspraak besloten of we het project aanbieden aan onze leden en welk rendement we willen bieden aan de leden.

Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over jouw ideeën over het investeren in een duurzame samenleving en voor je inkomen voor morgen.