Lidmaatschap SamenLeven

Fijn dat overweegt lid te worden van SamenLeven. Door lid te worden kun je gezamenlijk afspraken maken over de investeringen die jullie willen gaan doen (om je eigen regio te versterken). Zoek je investeerders voor je eigen projecten, dan kun je dat ook via het lidmaatschap van SamenLeven uitzetten. Het lidmaatschap verplicht je niet tot het doen van investeringen.

Kosten lidmaatschap SamenLeven

Omdat we in de opstartfase zitten is het lidmaatschap gratis. In de toekomst zal een maandelijkse contributie van ongeveer € 20-25 gevraagd worden naarmate het lidmaatschap meer privileges te bieden heeft. Het definitieve bedrag zal door de leden vastgesteld worden. Op dat moment ben je vrij om alsnog je lidmaatschap op te zeggen. Van je contributie gaat 60% naar de eigen coöperatie en is 40% voor onderhoud van website, beheer administratie, ontwikkelkosten, geven van adviezen en trainingen. Er wordt volledige inzage gegeven waar jouw contributie aan besteed wordt.

Kosten van investeringen

Op dit moment draag je zelf de kosten van de investeringsrekening die we gebruiken voor onze projecten. Er is geen maximum aan je investeringen, je mag dit zelf bepalen. Ook is er geen verplichting om jaarlijks een minimaal bedrag te investeren. Besluit je te investeren dan is de minimale inleg € 250 per keer.

Hoe doe ik mee?

Stuur ons een mail met je voor- en achternaam, je telefoonnummer en je woonplaats. Binnen 10 dagen krijg je van ons een ontvangstbevestiging samen met de ledenovereenkomst. Jouw lidmaatschap is een feit, nadat we de ledenovereenkomst getekend retour hebben ontvangen.