Regionaal investeren

In wonen, voedsel, energie en mobiliteit

Zodra je lid bent geworden kun je ook beginnen met investeren. Om je de maximale professionaliteit en betrouwbaarheid te bieden, doen we dit in samenwerking met Crowdpartners. Via een persoonlijke rekening houd je zicht op je investering(en). SamenLeven biedt een steeds groter aanbod van investeringsobjecten binnen de regio en onze vier aandachtsgebieden: Woonzorg, Voedsel, Energie en Mobiliteit. Je kunt jouw inleg gebruiken om in verschillende objecten en projecten te investeren. Je bepaalt zelf wat je maximaal inlegt, er is wel een minimuminleg van € 250 per keer.

Je wilt gaan investeren

Door jouw lidmaatschap van SamenLeven kun je een persoonlijke rekening openen. Samen met onze andere leden wordt het benodigde bedrag voor een investeringsobject bij elkaar gebracht. Wat moet je doen?

  1. Je opent bij onze vertrouwde partner Crowdpartners eerst een rekening
  2. Ga terug naar www.samenlevennederland.nl
  3. Kies de projecten die jou aanspreken en investeer hierin door op een van de projecten te klikken
  4. Volg je investeringen (en verzekeringen) via je persoonlijke rekening
  5. Je ontvangt rendement in geld of natura
  6. Controleer regelmatig of je op ‘koers’ ligt om in je basisbehoeften te voorzien
  7. Geniet van de uitkeringen om te voorzien in je basisbehoeften
  8. Deel je ervaringen met de andere leden

SamenLeven Nederland is partner en werkt samen met Crowdpartners, zodat haar investeerders en de objectgebruikers ervan verzekerd zijn dat alle financiële transacties die bij het doen van investeringen komen kijken, professioneel, betrouwbaar en onder toezicht van de AFM geregeld zijn. Crowdpartners B.V. is een organisatie die onder toezicht staat van de AFM en de benodigde ontheffingen en vergunningen heeft.

Crowdpartners heeft een infrastructuur opgezet met systemen die ook door banken en verzekeraars worden gebruikt. Hiermee heeft SamenLeven een partner die op het gebied van betalingsafhandelingen en geldstromen zeer ervaren is.

logocrowdpartners-300x50.png